KEDVES

Vendégeink!

Ezen az oldalon tájékozódhatnak árainkról, kedvezményeinkről, a foglalással kapcsolatos tudnivalókról. Kérdés, érdeklődés esetén keressenek minket bizalommal email-ben vagy telefonon!

Árak, kedvezmények

A lilával színezett napok a foglaltsági naptárban kiemelt időszakokat jelölnek,
ezekre minden esetben egyedi ajánlatot adunk! 

TUDNIVALÓK

a foglalásról

1.

Kérjük, tekintsék meg az oldal alján található foglaltsági naptárat, amelyben naprakészen láthatók a foglalt, illetve foglalható napok.
Ha van az Önök számára megfelelő foglalható időszak, az alábbiak szerint történik a foglalás folyamata.

Foglalási szándék esetén kérjük, töltsék ki az alábbi ajánlatkérő űrlapot, a szükséges adatok megadásával!

2.
3.

Az ajánlatkérés beérkezését követően legkésőbb 2 munkanapon belül email-ben elküldjük ajánlatunkat és minden szükséges információt a foglalás véglegesítéséhez. Az ajánlatadással egyidejűleg a foglalni kívánt napokat foglalttá tesszük és az előleg befizetéséhez kapcsolódó határidőig fenntartjuk Önöknek. 

4.

Az előleg beérkezését követően elektronikus számlát állítunk ki az összegről. Az előleg befizetésével a foglalás véglegesítésre kerül.

5.

Érkezésük előtt egy héttel e-mailben küldünk Önöknek egy részletes tájékoztató e-mailt az apartmanról, környező lehetőségekről, aktualitásokról, valamint a fennmaradó összeg fizetési lehetőségeiről. A szállásdíj előleggel csökkentett összege és az idegenforgalmi adó fizethető átutalással vagy érkezéskor készpénzben. 

ajánlatkérés

NAPRAKÉSZ

foglaltsági naptár

Az apartman szezonális jelleggel üzemel.
Foglalható időszak: április 1-től október 31-ig.

Szeretettel várjuk jelentkezésüket!